Novosti

Oduvijek se na otocima Srednje Dalmacije tražilo samoizolaciju ljeta, sunca i mora!

Svi čekaju kad će moći u Srednju Dalmaciju i na njene otoke. Ako ništa drugo, tamo im je idealno za samoizolaciju. Samo s koronavirusom moglo se doživjeti takvo osvješćenje: nije u šoldima sve. Haha. Međutim, i otoci su nam otvorili oči više nego korona. Obranili su se od virusa a da se nisu ni branili, dovoljno je da su na otoku.

I sad, kad krene sezona, kad svi zaborave na koronu, možete li zamisliti kakav će to biti veliki trenutak opuštanja i popuštanja svih ovih mjera?! Zato je bila ispravna odluka da se i za vrijeme velike borbe protiv koronavirusa ipak nastavi s radovima po cijeloj Srednjoj Dalmaciji. Gradilo se u Sućurju na Hvaru, pa u Postirama na Braču, onda u Marini na krajnjem sjeveru SplitsKo-dalmatinske županije, tako i u Kaštel Starom, u srcu famozne Kaštelanske rivijere, a Vis je slavio – da mu je 2417 godina tek!!! Jer osnovan je kad je to Grcima palo na pamet, jer ploviti se mora, a Vis pred njima?! Što bi drugo?

Bit će to neponovljivo ljeto 2020. Na primjer za Srednju Dalmaciju nije loš slogan: Dođite na otoke ispred Splita, jer oduvijek tu dolazite upravo radi samoizolacije!