Novosti

MAGIC VIS, MAGIC JOHNSON

Magic Vis, najatraktivniji otok Srednje Dalmacije, dočekao je i Magic Johnsona, najveću zvijezdu u povijesti košarke. Već je u Splitu izazvao urnebes fotografirajući se sa Splićanima, a na Visu je uplovivši u golemu višku luku izazvao pravu eksploziju oduševljenja jer to će bit najveći hit ovoga svjetskog Korona ljeta 2020.

Magic je uplovio na jahti Aquila dugoj oko 90 metara sa 28 članova posade a u najmu je teška 945 tisuća dolara tjedno. A naravno kad nema čega na njoj nema, od teretana i raznih sala do kina i bazena, cijeli jedan grad. Brod vrijedi 150 milijuna dolara, sitnica, izgrađen 2010. Godine a smatra se najvećim brodom u SAD-u od 1930.

Tko još neće na Vis! A isto vrijedi za cijelu Srednju Dalmaciju. Jer Magic svakog ljeta već godinama plovi Mediteranom i za ovo ljeto sebi je odredio posjetiti najluđi sportski grad na svitu, Kukočev Split.

A za Lučki vjesnik/Port News poznati viški ugostitelj i turistički radnik Ivo Jerković Jela odmah je isplovio sa svojim kaićem u srce viške Jurjeve luke i približio se Magicu Johnsonu i njegovoj jahti za povijesni snimak. Visu će to biti zaštitni znak u razvijanju bgrenda koji je već dosegao posvuda u svijetu. Definitivna pobjeda Korona ljeta 2020. Kome bi još palo na pamet ne posjetiti Vis!